Turistka povsem iz sebe nad ravnanjem prodajalke v Pulju: "Ni hotela vzeti denarja"

D.Ži
21.07.2023 11:32

Svet je poln čudovitih ljudi. To po obisku starega hrvaškega mesta ugotavlja turistka, ki se je znašla v zagati s parkiranjem.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Na Twitterju se je pojavila čudovita zgodba iz Pulja. Mlajša ženska, ki dela v tamkajšnji trgovini, je turistki polepšala dan, ta pa se je odločila zgodbo deliti s svojimi sledilci. Turistka namreč ni mogla plačati parkiranja, pomagala ji je uslužbenka prodajalne.

Profimediap

"Dragi vsi. Sinoči smo v Pulju ugotovili, da nam je potekel parkirni prostor na mestu, ki smo ga plačali s QR kodo. Uporaba ni bila več mogoča, nismo imeli številke za SMS-plačilo, pa še daleč smo bili. Šli smo v trgovino v starem mestnem jedru in vprašali, ali morda poznajo SMS-številko," pripoveduje uporabnica Twitterja z vzdevkom Zmajica.

"Dekle vzame telefon, takoj poišče naše parkirišče in vtipka za celo noč. Niti slišati ni hotelo, da bi ji vrnili denar. Evo, tukaj bom objavila fotografijo trgovine, da bo vsak od vas vedel, da so čudoviti ljudje povsod na tem svetu in da se svet vrti prav zaradi njih. Dobili bodo oceno A + povsod, kjer imajo račun," je dodala tviterašica.

V komentarjih so se ji oglasili številni drugi tviteraši, ki so imeli v Pulju odlične izkušnje.

Profimedia

"Parkiral sem avto na rivi v Pulju, a na računu nisem imel denarja za plačilo, samo gotovino. Starejša gospa, ki se je naključno znašla tam, mi je plačala za cel dan, a denarja ni hotela vzeti. Ljudje so čudoviti, a tega se našemu zbeganemu ljudstvu ne da pojasniti," je komentiral nek moški.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta