Dež pregnal soparo, jutri sonce in veter, potem pa ...

STA, VČ
18.09.2019 09:40
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

Od jutra po Sloveniji dežuje, jesensko je, s kar nekaj manj stopinjami kot še včeraj. No, že dopoldne naj bi dež večinoma ponehal. Popoldne se bo ponekod že delno zjasnilo. Pihal bo veter vzhodnih smeri, na Primorskem šibka do zmerna burja. Temperature bodo od 14 do 18, na Primorskem okoli 23 stopinj Celzija, napovedujejo pri Agenciji za okolje.
{twitter}https://twitter.com/meteoSI/status/1174182515482988544{/twitter}
Ponoči se bo postopno jasnilo, vetrovno bo. Jutranje temperature bodo od 5 do 10, na Primorskem okoli 14 stopinj Celzija. V četrtek bo povečini sončno, v notranjosti občasno tudi zmerno oblačno. Še bo pihal veter vzhodnih smeri, na Primorskem zmerna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 15 do 19, na Primorskem do 23 stopinj Celzija. Obeti: V petek in soboto bo precej jasno in sveže, veter bo počasi slabel.
Hladna fronta se prek Slovenije pomika proti jugovzhodu. Za njo bo k nam od vzhoda v spodnjih zračnih plasteh dotekal hladnejši in postopno bolj suh zrak.
 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta