Luka Dončić sklenil sodelovanje s šiviljstvom v Lenartu: Prihaja kolekcija oblačil

A.L.
25.04.2019 09:14

Košarkarski zvezdnik Luka Dončić ima pred seboj nov projekt, poroča portal 24ur. V Lenartu bodo namreč izdelovali njegovo osebno kolekcijo oblačil, košarkar pa bo ustanovil tudi fundacijo, s katero bo pomagal otrokom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

V Šiviljstvu Mar v Lenartu bodo izdelovali majice in puloverje, ki bodo del Dončićeve kolekcije oblačil. Po poročanju 24ur je pred dobrim desetletjem v podjetje zarezala kriza, a ta je danes, kot je videti, mimo. Podjetje v Lenartu zaposluje 40 ljudi, trenutno jih iščejo še med deset in petnajst. Sodelovanje z Dončićem predstavlja nov mejnik in poseben uspeh za podjetje, ki prinaša zadovoljstvo tudi tamkajšnjim zaposlenim.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BucFAl0lWlL/{/instagram}
Da si niso v podjetju nikoli mislili, da bodo šivali za enega največjih košarkarskih zvezdnikov ta hip, je za 24ur povedala Silva Makuš iz podjetja Šiviljstvo Mar in dodala: "Tudi sama sem izdelovala kroje ... Tako je dejansko vse naše, od začetka do konca." 
Po poročanju 24 ur dva meseca skupnega dela pomenita 500 majic in 300 puloverjev, za katere koordinatorja znamke LD7 Roberta Kristana kličejo tudi iz Avstralije in Filipinov.  "Želel je, da so narejeni v Sloveniji z najboljšo kvaliteto in proizvajalci," je Kristan povedal za komercialno televizijo. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/BwI9L5eFgQS/{/instagram}
Poleg kolekcije oblačil Dončić za oboževalce pripravlja tudi novo šolsko kolekcijo. Zvezki so že naprodaj, medtem ko bo na preostale produkte potrebno še nekoliko počakati.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BsWp91elPPW/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta