Ste na poti proti morju? Med Lomom in Postojno 15-kilometrski zastoj, na mejah čakalna doba 2 uri

A.L., STA
15.06.2019 09:27
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Na avtocesti med Lomom in Postojno je že okoli 15-kilometrski zastoj, potovalni čas se podaljšuje. Poleg gneče, ki ob sobotah vlada na cestah proti morju, zastoje povzročajo tudi nesreče. Na gorenjski avtocesti pred priključkom Šmartno proti Kranju sta zaprta vozni in prehitevalni pas, zato je med Brodom in Vodicami več kot sedemkilometrski zastoj.
Zaradi prometne nesreče na gorenjski avtocesti se potovalni čas podaljša za več kot 40 minut, poroča Prometno-informacijski center za državne ceste. Na gorenjski avtocesti zaradi gneče zapirajo predor Šentvid proti Kosezam. Zaradi prometne nesreče je zaprta regionalna cesta Blagovica - Vransko, na Trojanah pri avtocestnem priključku.
Zastoji so tudi na zahodni ljubljanski obvoznici med razcepoma Koseze in Kozarje do Brezovice, na štajerski avtocesti med Domžalami in Sneberjami proti Ljubljani, pred predorom Karavanke proti Avstriji ter na podravski avtocesti pred mejnim prehodom Gruškovje. Na primorski avtocesti je proti Kopru upočasnjen promet na več odsekih, med Uncem in Ravbarkomando proti Kopru se potovalni čas precej podaljša.
Gneča je še na mariborski vzhodni obvoznici med Pesnico in Vodolami proti Slivnici, kot tudi pred mejnim prehodom Sečovlje in na cesti Šmarje - Koper. Daljši zastoji so na Hrvaškem v Istri proti Sloveniji ter na mejnih prehodih. Po dve uri vozniki čakajo na vstop v državo na mejnih prehodih Dragonja in Sečovlje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta