(TOTI LIST) Kdo je najlepši v deželi tej

Pojan Božar
19.08.2019 08:23
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Ker osrednjega prostora na naših straneh skoraj nikoli ne namenjamo politikom – tako ali tako ne počnejo nič posebnega, kar bi pozitivno vplivalo na življenja naših bralcev, lahko tokrat vendarle naredimo izjemo. Zlasti zato, ker je v zadnjih tednih postalo jasno, kdo od naših politikov je najbolj fotogeničen, kdo je pravi Slovenec, kdo ima največ mišic, kdo je družinski človek, kdo obožuje slovenske naravne lepote, kdo brez oklevanja na družbenih omrežjih objavlja fotografije svojih otrok … In kdo nas je tokrat najbolj prepričal?
{instagram}https://www.instagram.com/p/B1GXV0VliES/{/instagram}
Nesporni zmagovalec je zagotovo poslanec SD Matjaž Nemec. Le enkrat na tisoč let (ali morda še redkeje) se namreč zgodi, da navaden smrtnik v morju nabere šopek rož. Nemcu je to uspelo, svoj podvig pa je v kratkem videoposnetku objavil tudi na instagramu. Pa je bistvo posnetka res njegov junaški potop ali kaj drugega, morda kakšna morska deklica, kar bi zagotovo zanimalo najbolj znanega tračoperaterja v državi? Je želel Nemec zgolj pokazati svoje natrenirano telo? Skratka, deset točk.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B0bj9ivlIgX/{/instagram}
Nemcu bi lento skorajda odnesla Alenka Bratušek, ki se je odločila za oddih ob Soči. Fotografijo, na kateri spokojno zre v daljavo, je delila tudi s svojimi sledilci. "Lepa je tale naša Soča," je zapisala ob njej. "Še lepša je naša Alenka," so jo bodrili komentatorji. Pohvale si je Bratuškova prislužila tudi z lastnimi potnimi sragami, že pred avgustom je namreč za svojo postavo trdo garala. Jo na fotografiji, na kateri rdeča kot zahajajoče sonce leži na zelenici, sploh prepoznate? Nepozabno.

Žan Mahnič
Televizija Slovenija
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta