Vsi trije izločeni za odsek Gaberke so se pritožili

Tomaž Ranc, STA
09.12.2019 12:20

Za prva dela na tretji razvojni osi - tako na velenjskem kot dolenjskem koncu - so vloženi zahtevki za revizijo, kar pomeni nadaljne zaostanke.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Odprtje info točke Mladinske iniciative za tretjo os na Ravnah. 
Tomaž Ranc

Dars je za prva dela na tretji razvojni osi pri izbiri izvajalca del na lokaciji Gaberke na odseku Velenje-Slovenj Gradec prejel tri zahtevke za revizijo, za dela na odseku Novo mesto-Osredek pa štiri. S tem se bo postopek izbire izvajalcev zamaknil, saj sledijo preverba zahtevkov in nadaljnji postopki za izbiro, so STA-ju sporočili iz Darsa.
Kot je na sestanku koordinacije za izgradnjo tretje osi prejšnji teden na Prevaljah povedal Vili Žavrlan, član uprave Darsa, bodo pritožbe obravnavali v skladu s predpisi. "To lahko postopek zavleče za mesec dni, ker pritožba roma na Državno revizijsko komisijo," je tedaj ocenil Žavrlan. Takrat o pritožnikih ni imel podatkov, je pa dejal, da so pritožbe verjetne in da Dars upa, da bi šlo hitreje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta