(FOTO) Salma Hayek v rumenih kopalkah pokazala tisto, kar mnoge ženske poskušajo zakriti

D.Ži
28.08.2024 11:48

Ste opazili? Med počitnicami na Ibizi se je filmska zvezdnica sprostila do te mere, da ji ni bilo prav nič težko pokazati, da tudi sama ni vedno mlajša.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Salma Hayek se te dni poletju predaja na Ibizi. 
Profimedia

Igralka Salma Hayek je na Instagramu delila fotografije s poletnih počitnic na Ibizi in sledilce navdušila s svojim naravnim videzom. Pokazala je zavidljivo postavo v rumenih kopalkah, ki poleg njenih atributov čudovito poudarjajo tudi poletno zagorelo polt.

Na eni fotografiji 57-letna igralka razkazuje svoje sive oziroma bele lase in pravi: "Rumene kopalke + beli lasje = popolna kombinacija." Hayek na jahti več kot očitno zelo uživa in se ne boji priznati, da čas teče tudi zanjo. Za razliko od večine zvezdniških kolegic sama staranja ne poskuša prikriti. Sicer pa s takšno postavo igralke tako ali tako nihče ne bi postavil na prag šestdesetih let.

"Izgledaš čudovito", "Prečedna si", "Kakšna postava ... Še vedno prekosiš pol mlajše ženske", so le nekateri komentarji oboževalcev pod igralkinimi fotografijami.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta