(FOTO) Tom Cruise se je na plaži pokazal brez majice, ljudje zdaj ugibajo, zakaj je njegov trebuh tako čuden

D.Ži
16.05.2024 11:38

Zvezdnik se je zadnje dni sproščal na Mallorci, fotografije njegovega razgaljanjega trupa pa zdaj analizira cela vrsta lepotnih strokovnjakov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
61-letni Tom Cruise živi zelo aktivno življenje in trudi se za svoj videz čim bolj skrbeti.  
Profimedia

Hollywoodski igralec Tom Cruise je bil te dni na počitnicah na Mallorci, kjer so ga fotografi posneli brez majice. To seveda ne bi bilo nič posebnega, a ker gre za enega najslavnejših moških na svetu, je fotografija v hipu pristala pod drobnogledom javnosti. 

Oboževalci so opazili, da je trup slavnega igralca, čeprav definiran, videti nekako "povešen". Nekateri zdaj v raznih analizah te fotografije menijo, da je zvezdnik očitno prestal lepotni poseg, najverjetneje je šlo za liposukcijo ali pa si je pomagal z vsadki. Lepotni kirurgi in strokovnjaki za vadbo so za Daily Mail spregovorili o morebitnih razlogih igralčevega videza. Da bi povešena koža lahko bila posledica liposukcije, pravi dr. David Hill, plastični kirurg iz Chicaga.

Liposukcija je poseg, pri katerem izsesajo majhne površine maščobnega tkiva na predelih telesa, kjer se nabirajo maščobne obloge, kot so zadnjica, boki, stegna in trebuh. "Če postopoma hujšate naravno, bo ostalo manj povešene kože, ker ste to počeli postopno," pravi dr. Hill in dodal, da se po liposukciji koža nima časa napeti.

"Na njegovem telesu ne vidim nobenih znakov nepravilnih obrisov, ki bi kazali na slabo liposukcijo, je pa povečana definicija mišic, kar lahko primerjamo s fotografijami iz njegovega mlajšega obdobja. Če jim je to uspelo, so opravili dobro," je dodal.

Tom Cruise ugibanj o domnevnih pomlajevalnih posegih ne komentira. 
Profimedia

Howard Sobel, lepotni dermatolog v bolnišnici Lenox Hill v New Yorku, pa trdi, da ni mogoče z gotovostjo trditi, ali je Cruise prestal liposukcijo. Povešena koža, ki jo vidimo na slikah, pravi, je morda le naraven znak staranja. "Pričakovati je, da bo imel vsak 61-letni moški ohlapno kožo, ker s staranjem izgubljamo elastičnost," je pojasnil.

"Predel prsnega koša in podprsi, koža okoli reber in trebuh zelo pogosto prvi izgubijo elastičnost, zlasti pri moških," je povedal. Dodaja, da je ohlapna koža zaplet, ki se običajno pojavi le pri bolnikih, ki morajo izgubiti veliko maščobe, kar pa ne velja za Toma Cruisa.

Bil je tudi med gosti rojstnodnevne zabave Victorie Beckham. 
Profimedia

Cruise je vedno počel vse, kar je v njegovi moči, da bi ohranil zdrav življenjski slog in postavo, pred tem pa je razkril, s kakšnimi aktivnostmi ohranja svoj videz. "Vožnja s kajakom, jamarstvo, sabljanje, tekalna steza, uteži, plezanje, pohodništvo, tek ... Ukvarjam se s toliko dejavnostmi," je povedal za Men's Health.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta