Ko smo mislili, da smo videli že vse: Miša Molk objavila sliko "spodaj brez" in sprožila razpravo o svojih stopalih

D.Ži
17.09.2024 08:56

Svežepečena 70-letnica se je odločila s svojim sledilci deliti zelo drzno črno-belo fotografijo, na kateri pa dejstvo, da na njej očitno ne nosi spodnjega perila, presenetljivo ni glavna tema razprave.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Miša Molk na svojem virtualnem zidu vedno sproži kakšno zanimivo razpravo.  
Miran Juršič

Ko smo že mislili, da smo tekom dolge kariere o Miši Molk izvedeli in videli že skoraj vse, je upokojena televizijka te dni na svojem Facebook profilu, kjer se tudi sicer dogaja na polno, sprožila zanimivo razpravo o precej nepričakovani temi - svojih stopalih.

Svežepečena 70-letnica je na družbenem omrežju objavila fotografijo svojih nog z bosimi stopali, na kateri pa je sama opazila nekaj nenavadnega, zato je pozvala strokovnjake, naj ji pojasnijo ta "fenomen". 

"Ne, fotka ni iz reklame vzeta. So moje nogice; in bi mi kakšen dober fotograf morda pojasnil, zakaj je zgornja peta tako pretirano poudarjena ... Bom hvaležna za pojasnilo," je zapisala ob črno-beli fotografiji svojih zapeljivih nog. Prihajajo tudi prvi izsledki te analize. Da je peta tako poudarjena zaradi sence, ji sporoča en sledilec. "Tisti, ki je brisal ozadje, ni bil preveč vešč; vprašanje, po katerih sencah se je ravnal ... Je izbrisal tudi dele palcev. Tam pri rokah se še vidi ozadje - je nedokončano. Poišči izvirnik z ozadjem, bo najbolj jasno. Potem pa v ponovno obdelavo profiju, če želiš belo ozadje," pojasnjuje druga sledilka. Pozornost je tudi pritegnilo spoznanje, je Miša med poziranjem za fotografijo očitno bila kar spodaj brez. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta