Kočljiva situacija: Slavni glasbenik priznal, da je varal ženo in zaplodil otroka, a upa, da mu bo družina odpustila

D.Ži
11.09.2024 11:08

Pevec skupine Foo Fighters pravi, da trenutno počne vse, da bi zakrpal svojo družino, a hkrati obljublja, da bo tudi svoji nezakonski hčerki dober oče.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Dave Grohl se te dni javno kesa. 
Profimedia

Pevec in kitarist skupine Foo Fighters Dave Grohl je razkril, da je prevaral svojo ženo in pred kratkim s svojo ljubico zaplodil otroka. 55-letni glasbenik se je oglasil na Instagramu in pojasnil, da trenutno počne vse, da bi mu družina odpustila.  

"Pred kratkim sem postal oče nove hčerke, rojene zunaj zakonske zveze. Načrtujem, da ji bom ljubeč in podpirajoč starš. Rad imam svojo ženo in svoje otroke in delam vse, kar je v moji moči, da ponovno pridobim njihovo zaupanje in si prislužim njihovo odpuščanje," je zapisal.

"Hvaležni smo za vašo skrb za vse vpletene otroke, medtem ko gremo skupaj naprej," je še dejal.

Dave in njegova žena, nekdanja manekenka in producentka Jordyn Blum, sta skupaj že več kot 20 let. Poročila sta se leta 2003, skupaj pa imata tri hčerke - Violet Maye (18), Harper Willow (15) in Ophelio Saint (10).

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta