(VIDEO) Ljudje so ogorčeni: Tip iz Kanade prvič poskusil ajvar, čevapčiče in sarmo, ki jo je jedel s paličicami

D.Ži
29.03.2023 09:21

Vplivnež, prepričan, da se Srbija nahaja tik ob Rusiji, je spoznaval balkansko hrano in jo ocenjeval. Gledalci niso povsem navdušeni.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Guy Hobeika na svojem TikTok profilu preizkuša hrano iz različnih držav. Tako je ob neki priložnosti prvič jedel hrano, za katero pravi, da je srbska. Poizkusil je čevapčiče v lepinji, ajvar, kajmak, urnebes in sarme.

Sarme so jedli s palčkami

"Majhna država blizu Rusije, mislim," je dejal na začetku videa. Najprej je poskusil "srbske čevapčiče" in lepinjo. "Odličnega okusa so. 8/10," je rekel in nato poskusil tisto, kar je imenoval "majonezni kolač". "Ignorirajte, to je nekakšen jogurt in je okusen. 7/10," je rekel.

@ghobs Replying to @Ilovefoodman ♬ Mrtvo More - Ceca

Na vrsti so bile sarme. Očitno je, da sarme še nikoli ni poskusil, saj jo je jedel s palčkami. Dal ji je oceno 7,8/10. Za ajvar je rekel, da je "kot kečap, le da ima več okusa", urnebes mu je bil tako všeč, da mu je dal oceno 9.

Posnetek ima že 730.000 ogledov, nabralo se je tudi veliko komentarjev. Mnogi pišejo, da to ni srbska hrana, in se mu posmehujejo zaradi izjave, da je Srbija blizu Rusije.

"Blizu Rusije ... Niti blizu", "Je on kajmaku res rekel majoneza?", "Rusija?", "Sarma s palčkami ...", "Tako se sarme ne je", "To je hrana iz Bosne in Hercegovine" je le nekaj komentarjev.

@ghobs

The coffee cake at the end 😳😳 - One of the most elite breakfast food i’ve had🌙

♬ Ramadan Kareem - Megan Yagami

Guy Hobeika je 28-letni YouTuber in vplivnež. Rojen je bil v Bejrutu v Libanonu, živi pa v Kanadi. Na sceno se je prebil prek Snapchata, nato pa se je preselil na druga družbena omrežja. Svoj prvi video je na YouTubu objavil leta 2017, do zdaj pa je tam zbral že 283 tisoč naročnikov. Na TikToku ima več kot milijon sledilcev.

@ghobs Replying to @Oktávia ♬ Комбайна-вършачка - Orchestra Kamchia

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta