V naslednjih dneh lahko pričakujemo slabše vreme, ohladilo se bo, meja sneženja se bo spuščala

M.R.
07.04.2022 08:53

Vreme bo popoldne še sončno, nato pa se bo pooblačilo. V soboto se bo precej spustila meja sneženja, v nedeljo lahko ponekod pričakujemo tudi meglo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tit Košir

Danes bo po napovedi meteorologov agencije za okolje (Arso) sprva oblačno vreme, čez dan pa se bo delno zjasnilo, na severnem Primorskem pa se bo popoldne znova pooblačilo. Zapihal bo jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 15 do 21 stopinj Celzija. 

Slabše vreme nas čaka jutri in v soboto. V petek bo dopoldne na vzhodu še povečini sončno, v zahodnih krajih pa bo občasno rosilo ali deževalo. Jugozahodnik se bo okrepil, ob morju bo pihal jugo. Jutranje temperature bodo od 4 do 11 stopinj Celzija. Najtopleje bo na vzhodu države, kjer bo do 20 stopinj Celzija, drugod pa od 12 do 18 stopinj Celzija. 

V soboto se bo ohladilo, vreme pa bo oblačno z občasnimi padavinami. Meja sneženja se bo spustila do nadmorske višine 800 metrov. Ob morju bo še vedno pihal jugo, popoldne pa bo na Primorskem zapihala burja. 

Nedelja bo že sončna, se bo pa zjutraj po nekaterih nižinah pojavila megla. Na vzhodu bo popoldne še možna kakšna kratkotrajna ploha. Od ponedeljka do petka pa bo dokaj sončno vreme, pihal bo veter južnih smeri. V nedeljo in ponedeljek zjutraj bo hladno, a negativnih temperatur večinoma ne pričakujemo. Sicer pa bo iz dneva v dan nekoliko topleje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta