(FOTO) Leta 2000 je mis Slovenije postala prelepa Mariborčanka. Kako je videti danes? Njene fotografije so dih jemajoče

D.Ži
07.08.2024 09:35

Če niste otrok novega tisočletja, potem se zagotovo še dobro spomnite ene najbolj markantnih slovenskih lepotnih kraljic, ki je danes mama dveh sinov in poslovna ženska.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Antonia Novak, Maša Merc in Katarina Sevšek leta 2000.
Andrej Petelinšek

Morda ne veste, kdo je aktualna mis Slovenije, niti, kdo je bila lanska, a če niste otrok novega tisočletja, potem skoraj zagotovo veste, kdo je bila uradno najlepša Slovenka leta 2000.

Leta 2000. Zdela se je kot kraljična iz pravljice.  
Andrej Petelinšek

Prečudovit obraz, velike modre oče in morje skrbno negovanih, gostih zlatih kodrov. Takšna je bila Maša Merc. In je še zmeraj.

Lepa Mariborčanka že leta ni več del slovenske estradne scene, čeprav bi zanimanje zanjo najbrž tudi danes bilo veliko. 46-letnica ima v življenju druge prioritete, k sreči pa ostaja zelo aktivna na svojem Instagramu, kjer sledilce razvaja z zapeljivim poziranjem. Ne zdi se niti dan starejša kot pred 24 let, še vedno je v vrhunski formi, ohranila je tudi svojo prepoznavno pričesko.

Leta 2000 se je vsa Slovenija zaljubila v njene zlate kodre.  
Sašo Bizjak

Je mama dveh sinov in podjetnica, pred časom je zagnala celo lastno blagovno znamko spodnjega perila Provocativ, je tudi lastnica podjetja gradbenega inženiringa Projekt 3+, pri katerem je direktor njen mož Stanko Božičnik. Leta 2022 smo jo videli v videospotu Luke Basija in Klape Kampanel za skladbo Zasvirajte neko drugo veče.

Leta 2000 je kot študentka mariborske pedagoške fakultete osvojila naslov Miss Slovenije 2000, pred tem je bila 1. spremljevalka miss Štajerske. Imela je že izkušnje z manekenstvom, saj je leta 1994 zmagala na tekmovanju za model leta revije Jana. Kasneje je pozirala kot sanjsko dekle za slovensko izdajo revije Playboy. Dokončala je srednjo zdravstveno šolo, študirala je še pravo.

Nekaj časa je 171 centimetrov visoka lepotica imela tudi politične ambicije. Leta 2004 je kandidirala za poslanko državnega zbora kot 10. na listi SDS v mariborski volilni enoti.

Danes dih spletnim sledilcem jemljejo drzne fotografije, na katerih pozira v spodnjem perilu in kopalkah. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta