(FOTO) Ste videli, kako čedno punco ima Benjamin Šeško? In ta ima brata, ki ga trenutno gledamo v Kmetiji

D.Ži
12.09.2024 09:15

Medijsko se skupaj skoraj ne izpostavljata, kar je škoda, saj sta res čudovit parček.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Benjamin Šeško ima srečo tudi ljubezni.
Profimedia

Tako mlad, pa tako uspešen. 21-letni Benjamin Šeško je prava slovenska nogometna senzacija. Igra za slovensko reprezentanco, napadalec pa je tudi v nemškem klubu RB Leipzig. Leta 2019 je pri šestnajstih letih prestopil iz Domžal v Red Bull Salzburg, ki ga je za dve sezoni posodil svoji drugi ekipi FC Liefering. Januarja 2021 je debitiral za Red Bull Salzburg in z njim osvojil dva naslova avstrijskega državnega prvaka in en naslov avstrijskega pokalnega zmagovalca. Vse v življenju nadarjenega športnika iz Radeč se trenutno zdi popolno, tudi njegovo ljubezensko življenje.

Že nekaj časa je v zvezi z izjemno čedno Anito Vidović, ki pa se medijsko skoraj ne izpostavlja. Le težko je najti kakšno njeno fotografijo. Znano pa je, da je od njega starejša pet let, po koncu Eura 2024 sta se skupaj odpravila tudi na zaslužen dopust v Grčijo, kjer jima je družbo delal njen brat Boris Vidović, ki se ga spomnimo iz planetovega šova Exatlon Slovenija, trenutno pa tekmuje v Kmetiji na Pop TV.  Tudi on je nekdanji nogometaš in model. "Leta 2001 je futsal igral v nemški Bundesligi v Stuttgartu in s klubom postal državni prvak. V mlajših selekcijah je oblekel tudi dres z državnim grbom in dosegel dva gola, na kar je izjemno ponosen," so ga predstavili v uradnem instagramovskem profilu Exatlona.

Na spletni strani Kmetije pa so ga opisali z besedami: "Je komunikativen, iskren, spoštljiv, zabaven, rad spoznava nove ljudi, prisega na pozitivno energijo in smeh. S kmečkimi opravili se bo na Kmetiji srečal prvič, a se ničesar ne boji, kljub temu, da nima pojma o delu na kmetiji in nikoli ni skrbel za nobeno žival."

O Aniti je znanega le malo, njeni družbeni profili pa razkrivajo, da je nekoč obiskovala Srednjo vzgojiteljsko šolo in gimnazijo Ljubljana ter da je študirala na fakulteti za javno upravo. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta