Večer in Evropski parlament predstavljata strip dr. Horowitza, 13., zadnji del: Točno opoldne

Ciril Horjak
30.09.2022 12:34

Na kratko o Evropski uniji.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ciril Horjak

Drage bralke in bralci! Postanite aktivni državljani naše evropske domovine. Obiščite spletno stran www.skupajsmo.eu, registrirajte se, spoznajte ljudi, ki so prav tako kot vi navdušeni nad EU in odločeni vplivati na njen razvoj, ter se povežite z njimi! Čas je, da skupaj ukrepamo in zgradimo Evropo prihodnosti.

Ciril Horjak
Ciril Horjak

Kolofon in pravno obvestilo | Strip je avtorsko delo Večerovega risarja Cirila Horjaka, ki se v stripih podpiše kot dr. Horowitz. Nad nastajanjem zgodbe v podobah je bdel urednik Rok Kajzer. Pri nekaterih epizodah stripa Naša EU so sodelovali nadarjeni dijakinje in dijaki II. gimnazije Maribor z mentorjem Sašo Mikićem, prof. Pri pisanju scenarija sta sodelovala še Omar in Izak Horjak in pomagala tudi pri barvanju. Projekt je pomagala zasnovati ekipa Pisarne Evropskega parlamenta v Sloveniji. Njen predstavnik za odnose z javnostmi Andrej Miholič se je z vsebinskimi in slogovnimi nasveti pokazal za nepogrešljivega sodelavca. Projekt je inančno podprl Evropski parlament. Še izjava za tiste, ki so tik pred tem, da pokličejo odvetnika: "Vsaka podobnost z osebami, organizacijami in dogodki v tej epizodi ali kateri koli od preteklih je zgolj naključna in nenamerna." Za vse ostale inteligentne bralke in bralce pa velja: "Naključij ni!" Živela svobodna Evropska unija! Skupaj smo EU!

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta